banner913
banner932
banner1012

Taekwondo heyeti, Bişkek’i ziyaret etti

banner1020

Taekwondo Judo Karate Federasyonu heyeti, TC Bişkek Büyükelçiliği ve KKTC Bişkek Temsilciliği’ni ziyaret ederken, temsilci Mehmet Davulcu kabulde yaptığı konuşmada KKTC ekibini Bişkek’te görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi

banner974
Taekwondo heyeti, Bişkek’i ziyaret etti

banner971
Taekwondo Judo Karate Federasyonu ikili temaslar yapmak üzere gittiği Kırgızistan’da resmi ziyaretlerde bulundu.
Federasyon Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ve Spor Genel Yönetim Kurulu başkanı Mete Topçu, Türkiye Cumhuriyeti Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan ve KKTC Bişkek temsilcisi Mehmet Davulcu’yu makamlarında ziyaret ederek görüştü.
TC Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan kabulde yaptığı konuşmada kendisinin de bir dönem uzak doğu sporu yaptığını belirterek bu sporun zor ve emek isteyen bir spor olduğunu bu nedenle sporcuların antrenmanlarını sürekli yapmaları gerektiğini belirtti.
Doğan KKTC’nin uluslararası alanda kısıtlı da olsa spor yapabilmesinin sevindirici olduğunu belirterek sporculara başarılar diledi.
KKTC Bişkek Temsilcisi Mehmet Davulcu ise KKTC ekibini kabulde yaptığı konuşmada Bişkek’te henüz bir aylık görevde olduğunu ve KKTC ekibini burada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Davulcu bu tür temasların sporcuları motive ettiğini ve ikili ilişkileri geliştirdiğini söyledi.
Eyüp Zafer Gökbilen ise iki ziyarette de KKTC Taekwondo Federasyonu olarak ikili temas yapmak üzere geldiklerini ve bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gökbilen iki ülke arasındaki bağların spor sayesinde daha da gelişeceğine olan inancını dile getirdi.
Genel Yönetim Kurulu başkanı Mete Topçu da ziyaretlerde KKTC’nin imkan tanınması halinde birçok başarı elde edeceğini belirterek bu konuda Türkiye’nin desteği ile açılabilecek her kapıyı zorladıklarını kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.