banner913
banner932
banner1012

Süleyman Göktaş’a kornea nakli yapıldı

banner1020

banner974
Süleyman Göktaş’a kornea nakli yapıldı

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği eski başkanı Süleyman Göktaş, Türkiye’de yeniden göz operasyon geçirdi. Geçtiğimiz yıl İstanbul’da Dünya Göz Hastanesinde Kornea nakli operasyonu geçiren KTFAD eski başkanı Süleyman Göktaş bir yıl aradan sonra bu kez sol gözünden operasyon geçirdi.
Ameliyat için İstanbul’da bulunan eski başkan Süleyman Göktaş Dünya Göz Hastanesinde Prof. Doktor Anıl Kubaloğlu tarafından bu kez sol gözüne Kornea nakli operasyonu gerçekleştirildi. İkinci operasyonunda başarılı bir şekilde geçiren eski başkan Süleyman Göktaş, Prof Doktor Anıl Kubaloğlu kontrolünde Dünya Göz Hastanesinde 3 gün tedavisine devam edilecek. Kornea nakli operasyonu geçiren Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği eski başkanı Süleyman Göktaş 6 Ekim Perşembe günü adaya dönecek.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.