banner913
banner932
banner1012

"Sporumuzun açılması için planlama yapılmalı"

banner1020

Vakalar arasında sporcuların olmamasını değerlendiren Hasan Sapsızoğlu, “Vakaların dağılımında sporcuların olmaması tesadüf değildir. Bir şekilde sporcularımızın antrenmanlarını yapabilmesi ve sporumuzun açılması için bir planlama yapılmalıdır.” ifadelerini kullandı

banner974
"Sporumuzun açılması için planlama yapılmalı"

banner971
Başbakanlık, yerel ve temaslı vakaların mesleki dağılımını ortaya koyan ‘1 Ocak 2021- 11 Şubat 2021 tarihleri arasında ‘Covid 19 Temas Takibi Ekibi Surveyans Raporu’ yaptırdı.
Vakalar arasında sporcuların olmadığını açıklayan ‘Covid 19 Temas Takibi Ekibi Surveyans Raporunun’ değerlendirmesini yapanKKTC Cimnastik Federasyonu başkanı HasanSapsızoğlu, değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi.
‘Covid 19 Temas Takibi Ekibi Surveyans Raporu’ analiz sonuçlarına göre 179 kişi ile bulaştan en çok etkilenen kesim ev hanımları olarak kayda geçti.
Yerel ve temaslı vakaların mesleki dağılımına bakıldığında sporcuların olmaması tesadüf değildir. Bir şekilde sporcularımızın antrenmanlarını yapabilmesi ve sporumuzun açılması için bir planlama yapılmalıdır.En çok vakanın ev hanımı olmasıda hareketsiz yaşantının getirdikleridir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.