banner913
banner932
banner1012

Soykurt: Sporcular hareketsiz kalmamalı

banner1020

Mustafa Soykurt, “Evde kalmak zorunda olan sporcular, hareketsiz kalmamalı mutlaka spor yapmalıdırlar. Plates ve yoga yapılacağı gibi internet üzerinden yapılan spor programlarına da sporcular katılabilir.” açıklamasını yaptı

banner974
Soykurt: Sporcular hareketsiz kalmamalı

banner971
Süper Lig ekiplerinden Hamitköy’ün kulüp doktoru, Mustafa Soykurt, karantina günlerinin yaşandığı bu günlerde özelde futbolcuların genelde ise sporcuların evde yapılabilecek sporları yapmaları gerektiğini açıkladı.
Futbol sezonunun da iptal edildiği bu dönem içerisinde evde kalmak zorunda olan sporcuların hareketsiz kalmamak için mutlaka spor yapması gerekmektedir diyen Mustafa Soykurt, “Evde plates ve yoga yapılacağı gibi internet üzerinden yapılan spor programlarına da sporcular katılabilir.” ifadelerini kullandı.
Mustafa Soykurt, ülkemizde profesyonel antrenörlerin canlı olarak yaptırdıkları online spor programlarına katılmanın da tüm sporcular için önemli olduğuna vurgu yaptı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.