banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu’ndan, Aspelya Kulübüne ziyaret

banner1020

Hasan Sapsızoğlu, Aspelya Engelliler Spor Kulübünü ziyaret ederek kulüp başkanı Emir Koyuncu ve sporcularla görüşürken, takımın antrenmanını takip etti

banner974
Sapsızoğlu’ndan, Aspelya Kulübüne ziyaret

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Aspelya Engelliler Spor Kulübünüziyaret ederek kulüp başkanı Emir Koyuncu ve sporcularla görüşürken, takımın antrenmanını takip etti.
Atatürk Spor Salonundaki antrenmanı da izleyen Hasan Sapsızoğlu, ziyaretle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
“Aspelya Engelliler Spor Kulübüne ziyarette bulunarak çalışmalarını yerinde takip ettim. Tüm olumsuzlukların üstesinden gelerek sporun birlik, beraberlik,kardeşlik ve birlikte hareket edebilmeyi sağladıklarını görmek beni çok mutlu etti.
Aspelyasporcuları, normal hayatlarında engeller, statü ya da ekonomik – kültürel seviye farkı nedeniyle bir araya gelemeyen insanların spor sayesinde bir araya gelebilmelerinin mümkün olduğunu bizlere gösterdiler.
Bu güzelliğin oluşmasında emekleri olan başta kulüp başkanı Emir Koyuncu, Aliye Koyuncu ve Fikret Unutmaz olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine, sporcularımıza çok teşekkür eder, bundan sonraki süreçte kendilerine başarılar dilerim.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.