banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu, Topcu’ya federasyonun hedeflerini anlattı

banner1020

banner974
Sapsızoğlu, Topcu’ya federasyonun hedeflerini anlattı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanlığı görevine atanan Mete Topcu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
KKTC CimnastikFederasyonunun hedefleri ile ilgili bilgilerin verildiği görüşme sonrasında federasyondan şu açıklama yapıldı:
“KKTC CimnastikFederasyonu olarak Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanlığı görevine atanan Mete Topcu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Ziyarette başkan Mete Topcu’ya,Cimnastik Federasyonu olarak bugüne kadar yaptıklarımız ve 2021 yılındaki hedeflerimiz konusunda kısaca bilgi verdik.
Mete Topcu’ya göstermiş olduğu ilgi alakadan ötürü tüm cimnastik ailesi olarak çok teşekkür eder üstlenmiş olduğu yeni görevinde başarılar dileriz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.