banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu: En büyük eksiklik giderildi

banner1020

Artistik Cimnastik Kadın Aday Hakemlik kursu tamamlanırken, başkan Hasan Sapsızoğlu kursun tamamlanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada “Cimnastik Federasyonu olarak en büyük eksikliğimizi gidermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok verimli ve başarılı bir kursu geride bıraktık.” ifadelerini kullandı

banner974
Sapsızoğlu: En büyük eksiklik giderildi

banner971
KKTC CimnastikFederasyonu’nun, Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun katkılarıyla düzenlediği Artistik Cimnastik Kadın Aday Hakemlik kursu tamamlandı.
ArtisikCimnastik Kadın Hakemlik Kursuna,KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu da 4 gün boyunca kursa katılarak, kursu tamamladı. 50 antrenörün katıldığı kursun tamamlanmasıyla ilgili Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:
Dört günlük Artistik Cimnastik Kadın Aday Hakemlik Kursumuz sona erdi. 14 Şubat Sevgililer Gününde dahi kursa katılanları kutlarım.
Cimnastik Federasyonu olarak en büyük eksikliğimizi gidermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sadece 2 hakemimiz varken, şu anda kursu tamamlayan 50 hakem adayımız vardır. Yapılacak sınavı geçen antrenörler de hakem kadromuza katılacaklar.
Çok verimli ve başarılı bir kursu geride bırakırken her zaman olduğu gibi bu konuda da yanımızda olup bizlere destek veren başkan Suat Çelen başta olmak üzere, Türkiye Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu üyelerine ve Türkiye Cimnastik Federasyonu teknik kurul üyesi Yeliz Ilgar Doğan hocamıza çok teşekkür ederiz, ,
Kursa katılarakçocuklarımız için çalışmaya devam eden herkese çok teşekkür eder,başarılar dileriz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.