banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu, DUP Cimnastik Kulübünü ziyaret etti

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu tarafından gerçekleştirilen kulüp ziyaretleri devam ederken, DUP Cimnastik Kulübü ziyaret edildi

banner974
Sapsızoğlu, DUP Cimnastik Kulübünü ziyaret etti

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu tarafından gerçekleştirilen kulüp ziyaretleri devam ederken, başkan Hasan Sapsızoğlu, DUP Cimnastik Kulübünü ziyaret etti.
Ziyaretle ilgili olarak KKTC Cimnastik Federasyonundan şu açıklama yapıldı:
“KKTC Cimnastik Federasyonu olarak kulüplerimize ziyaretlerimiz devam ediyor. Uzun yıllardır ülke sporuna hizmet eden, işinin ehli Uğur Çorba hocamızın kurmuş olduğu DUP Cimnastik Kulübüne ziyarerimizi gerçekleştirdik.
Tüm branşların temelini oluşturan cimmastik sporumuzu çocuklarımıza sevdirip sağlıklı nesiller yetiştimek için çıktığı bu yolda başta Uğur Çorba, Sedat Kılınç ve tüm DUP ailesine çok teşekkür ederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.