banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu: Çocuklar gibi şeniz

banner1020

Hasan Sapsızoğlu, Türkiye Cimnastik Federasyonunun hediye ettiği malzemelerin ülkeye gelmesinden sonra yaptığı açıklamada, “Çocuklar gibi şeniz. Çocuklarımıza hediye edilen yaklaşık 40 bin Euro'luk malzemeye kavuştuk.” ifadelerini kullandı

banner974
Sapsızoğlu: Çocuklar gibi şeniz

banner971
Türkiye Cumhuriyeti Cimnastik Federasyonunun, KKTC Cimnastik Federasyonuna hediye ettiği Gymnova marka olimpik yer minderi,atlama masası ve koşu minderi ülkeye gelmiş ve federasyona bağlı kulüplerin başkan, yönetici ve antrenörleri tarafından depoya indirilmişti.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu,malzemelerin gelmesi ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
“Çocuklar gibi şeniz. Türkiye Cimnasik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ve yönetiminin çocuklarımıza hediye ettiği yaklaşık 40 bin Euro'luk olimpik yer minderi, atlama masası ve koşu minderine kavuştuk.Tüm cimnastik ailemize hayırlı olsun.
Gecenin ilerleyen saatinde malzemeleri hep birlikte salonumuza taşıyan hocalarımıza, Türkiye CimnastikFederasyonu başkanı Suat Çelen'e, yönetim kuruluna ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.