banner913
banner932
banner1012

Şampiyonlar, mezuniyet törenine renk kattılar

banner1020

banner974
Şampiyonlar, mezuniyet törenine renk kattılar

banner971
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve KKTC Cimnastik Federasyonu işbirliğinde ilk kez ortaokullarasıcimnastik yarışmaları düzenlenmişti.
Ortaokullarasıcimnastik yarışmalarında kız ve erkeklerde Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu cimnastikçileri, şampiyon olarak tarihe geçmişlerdi
Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu cimnastikçileri okulun mezuniyet törenine de katılarak, eğitmenleri Nagihan Zekai eşliğinde gösteri yaptılar. Coşkulu bir şekilde gösterilerini sunan Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu cimnastikçileri, izleyenler tarafından alkışlandılar.
Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu müdürü Ergin Mazharoğlu, ise elde ettikleri başarılardan dolayı Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu cimnastikçilerini kutlayıp ödüllendirirken, geceye katılan Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile birlikte sporcuların ödüllerini verdi.
Bu arada Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu müdürü Ergin Mazharoğlu gecede, yıl boyunca başarı elde eden tüm branşlardaki okul sporculara ödül takdim etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.