banner913
banner932
banner1012

Şampiyon Melekler anısına dövüştüler

banner1020

Şampiyon Melekler anısına düzenlenen Kickboks, Muaythai ve MMA müsabakalarında kazananlar belirlendi

banner974
Şampiyon Melekler anısına dövüştüler

banner971
KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyonu tarafından Şampiyon Melekler Anısına 1.KKTC Ferdi Kickboks Şampiyonası, 1.KKTC Muaythai Şampiyonası ve 3.KKTC MMA Şampiyonası, 30 Nisan 2023, Pazar günü, Gazimağusa’da Arena Spor Salonu’ndabüyük bir katılım ile yapıldı.
Sporcuların yapılan sağlık kontrolünden sonra, Açılış Törenine geçildi. Törende Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinde yaşamını yitiren soydaşlarımız ile sporcu öğrencilerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Federasyon Başkanı Niyazi DEMİREL’in konuşmasına müteakip müsabakalara geçildi.
Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde, Kickboks Şampiyonasında KickLight ve LowKick disiplinlerinde, Muaythai Şampiyonasında B Class disiplininde ve MMA Şampiyonasında MMA Grapling ve MMA Light disiplinlerinde yapılan ve Federasyona bağlı 7 dernekten 57 sporcunun yarıştığı Şampiyonalar çekişmeli müsabakalara sahne oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve dereceye giren takımlara kupaları Dernek Başkanları ve Federasyon yetkilileri tarafından verildi.
1.KKTC Muaythai Şampiyonası 1’incisi 77 Puanla Erdem Akademi Spor Derneği, 2’ncisi 12 Puanla Şimşek Savunma Sanatları Derneği ve 3’üncüleri Cengizköy Spor Derneği, OttomanFight Spor Derneği ve CyprusBull&Lion Spor Derneği oldular.
3.KKTC MMA Şampiyonası 1’incisi 53 Puanla OttomanFight Spor Derneği ve 2’ncisi 10 Puanla CyprusBull&Lion Spor Derneği oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.