banner913
banner932
banner1012

Şampiyon futbolculara plaket

banner1020

Turgut Esendağlı Anı Maçı öncesinde, Turgut Esendağlı’nın kulüp başkanlığı döneminde şampiyon olan 1990 – 1991 sezonu Doğan Türk Birliği kadrosunda yer alan futbolculara plaket verildi

banner974
Şampiyon futbolculara plaket

banner971

Özgür GÖKSEL

Doğan Türk Birliği ile Girne Halk Evi arasında Mete Adanır Stadında, Turgut Esendağlı anısına oynanan karşılaşma öncesinde Doğan Türk Birliği kulübü anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Doğan Türk Birliği’nin efsane başkanı olan Girne Halk Evi kulüp başkanı Veli Esendağlı’nın abisi Turgut Esendağlı anısına oynanan Turgut Esendağlı Anı Maçı öncesinde Turgut Esendağlı’nın kulüp başkanlığı döneminde şampiyon olan 1990 – 1991 sezonu Doğan Türk Birliği kadrosunda yer alan futbolculara plaket verildi.

Kulüp başkanlarının yanı sıra Girne Kaymakamı Sinan Güneş ile Girne Belediye başkanı NidaiGüngördü’nün de yer aldığı ödül töreninde, Caner Oshan, AfünGirgen, Tunç Çağlar, Ahmet Pelit, Hasan Yeşilada, Tevfik Ataç, Murat Girgen, Güralp Derviş, Mustafa Sakallıoğlu, Özer Kaya, Mustafa Akerler, Ufuk Dener, Ramadan Soy, Yücel Borova, Ahmet Özşehitoğlu, Hilmi Tozcu ve Orçun Kamalı plaket alan eski futbolcular oldular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.