banner913
banner932
banner1012

Ramazan Tebelleşol’dan örnek davranış

banner1020

Ramazan Tebelleşol, zor günler geçiren ülkemizde örnek bir davranışa imza atarken, Mağusa Maraş bölgesinde sebze üretimi yaptığı tarlaları halkın kullanımına açtı

banner974
Ramazan Tebelleşol’dan örnek davranış

banner971

Deneyimli futbolcu Ramazan Tebelleşol, Korona virüs salgını dolayısıyla zor günler geçiren ülkemizde, örnek bir davranışa imza attı.

Doğu bölgesinde çoğunlukla da K-PET Birinci Lig ekiplerinden Maraş’ta yıllarca başarıyla forma giyen Ramazan Tebelleşol, Mağusa Maraş bölgesinde sebze üretimi yaptığı tarlaları halka açtı.

Son olarak BTM Birinci Lig ekiplerindenVadili’de oynayan Ramazan Tebelleşol, ekmek parası kazandığı üretim tarlalarından ihtiyaçlı ailelerin faydalanması çağrısında bulundu. Tarlaların bulunduğu bölgeyi de açıklayan Ramazan Tebelleşol, ihtiyaçlı kişilerin Maraş Stadı yanına gelmesini ve ürünleri toplayıp almasını istedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.