banner913
banner932
banner1012

Piskobulu: Projeyi devam ettireceğiz

banner1020

Bayar Piskobulu, Doğan Türk Birliği’ne verilen arazi konusunda Girne Avcılık Atıcılık Kulübünün, Cumartesi günü yapacağı eylem öncesinde açıklamalarda bulunurken “Yapılan her şey yasaldır. Kıbrıs gençliğine kazandırılacak bu projeyi devam ettireceğiz. Elimizde mahkemenin verdiği karar vardır.”

banner974
Piskobulu: Projeyi devam ettireceğiz

banner971
Doğan Türk Birliği (DTB) kulüp başkanı Bayar Piskobulu, Doğan Türk Birliği’ne verilen arazi konusunda Girne Avcılık Atıcılık Kulübünün, Cumartesi günü yapacağı eylem öncesinde açıklamalarda bulundu.
Bayar Piskobulu’nun açıklaması şöyle:
“Son günlerde Girne Avcılık Atıcılık Kulübü ile yaşamış olduğumuz karmaşa ile ilgili bugün tüm yasal belgeleri mahkeme kararını protokolü bakanlar kurulu kararını ve projemizi DTB sayfamızdan yayınlayacağımızı bilgilerinize getirmek isterim.
Yapılan hiç bir şey gayrı yasal değildir. Sonuçta Kıbrıs gençliğine kazandırılacak bu projeyi daha çok bağıran haklıdır mantığında değil kucaklayıcı olan mantığı ile devam ettireceğiz. Tüm evrakları yayınlayacağım. Gerekli hassasiyeti gösterip tüm hızıyla projemize devam edeceğiz. Elimizde bulunan tüm evraklar, yapılan işlemler ve en önemlisi mahkemenin verdiği karardır.
Genelde Girne gençliği özelde Doğan Türk Birliği sporcuları için yapılacak bu tesiste hiçbir şekilde devlet katkısı kullanılmayacaktır. Proje tamamen Doğan Türk Birliği üyelerinden toplanan aidat ve bağışlar ile yapılacaktır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.