banner913
banner932
banner1012

Özyiğit: Sponsorluk Yasasında düzenlemeler yapacağız

banner1020

Cemal Özyiğit, sporu bir daireye bağlı olmaktan çıkaracaklarını açıklarken, Sponsorluk Yasasında da düzenlemeler yapacaklarını belirtti

banner974
Özyiğit: Sponsorluk Yasasında  düzenlemeler yapacağız

banner971
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) genel başkanı Cemal Özyiğit, sporu bir daireye bağlı olmaktan çıkaracaklarını açıkladı.
Cemal Özyiğit, “TDP olarak, sporu bir daireye bağlı olmaktan çıkararak çok daha etkili bir konuma getireceğiz.” dedi. TDP’nin, beden ve ruh sağlığını geliştirecek tedbirler alacağını, bu amaçla başarılı sporcuların korunup, destekleneceğini kaydeden Özyiğit, “TDP, spor politikasınıkitle sporunu teşvik etme ve performans/yarışmacı sporcusunu özendirme üzerine inşa etmiştir” dedi.
Ülkede yıllardır spora gerekli ve yeterli ilginin gösterilmediğini belirterek, sporu bir daireye bağlı olmaktan çıkararak çok daha etkili bir konuma getireceklerini belirten Özyiğit, ayrıca Sponsorluk Yasasında düzenlemeler yapacaklarını belirtti. 
Özyiğit, spor politikasının bir gereği olarak gerek doğal alanda (parklar, rekreasyon alanları, bisiklet yolları) gerekse fiziki(spor tesisleri) çevrede bireylerin egzersiz/spor yapma alışkanlıklarını geliştirecek ortamları yaratacaklarını açıkladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.