banner913
banner932
banner1012

Özbilgehan’dan, Şimşek’e geçmiş olsun dileği

banner1020

Sadık Özbilgehan, Covid-19 testi pozitif çıkan Süper Lig hakemlerinden Serhan Şimşek’e geçmiş olsun dileklerini iletirken, hakemlerin uzun süredir toplu antrenman çalışmalarında bulunmadığından dolayı hakem camiasından temaslı bulunmadığını açıkladı

banner974
Özbilgehan’dan, Şimşek’e geçmiş olsun dileği

banner971
KTFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sadık Özbilgehan, Covid-19 testi pozitif çıkan Süper Lig hakemlerinden Serhan Şimşek ile ilgili açıklama yaptı.
Sadık Özbilgehan’ın açıklaması şöyle:
“Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sadık Özbilgehan, Covid-19 testi pozitif çıkan Süper Lig hakemlerinden Serhan Şimşek ile ilgili açıklama yaptı.
Şimşek'e geçmiş olsun dileklerini sunan Özbilgehan'ın açıklaması şöyle;
"Süper Lig hakemlerimizden Serhan Şimşek’e yapılan testler sonucunda Covid-19 tanısı konmuştur. İlgili arkadaşımız hastanede tedavi altına alınmıştır.
Hakem camiamız uzun bir süredir toplu antrenman ve benzeri çalışmalarda bulunmadığından dolayı hakem camiası ile ilgili herhangi bir temaslı kişi bulunmamaktadır. Bu vesile ile hakem arkadaşımız Serhan Şimşek’e geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kısa zamanda sağlığına kavuşması temennisinde bulunuruz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.