banner913
banner932
banner1012

Orhan Demircan için kampanya başlatıldı

banner1020

Duayen Beden Eğitimi öğretmeni Orhan Demircan’ın sağlık sorunları devam ederken, Türkiye'de tedavi olması için Demircan’a katkı amaçlı yardım kampanyası başlatıldı

banner974
Orhan Demircan için kampanya başlatıldı

banner971
Özelde Batı bölgesine genelde ise tüm ülkeye atletizm başta olmak üzere birçok sporcu yetiştiren duayen Beden Eğitimi öğretmeni Orhan Demircan’ın (Fundo) sağlık sorunları devam ediyor.
Türkiye'de tedavi olması için Orhan Demircan’a katkı amaçlı yardım kampanyası başlatılırken, başarılı Beden Eğitimi öğretmeni Çilem Esenyel Özteknik yardım kampanyası ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Ülkemize yüzlerce sporcu yetiştirmiş, atletizm duayeni, benim için çok kıymetli, ülkemiz atletizmin gelişmesinde çok değerli Orhan Demircan Hocamızın sağlık sorunları sebebiyle Türkiye'de tedavi olması gerekmektedir. Hocamızın şahsi hesabına yatıracağınız her miktar onun tedavisi için çok önemlidir.
Orhan Demircan ömrünü atletizm pistlerinde, sporcu yetiştirerek geçirdi. Kendi sağlığını hiçe sayarak her zaman sahalarda oldu. Ona yardım etmemiz boynumuzun borcudur. Yetkililere de buradan çağrımdır. ÖYAK Bankasındaki şahsi hesabına lütfen yardımlarımızı esirgemeyelim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.