banner913
banner932
banner1012

Ömer Özyıldırım, Letonya’da iki madalya aldı

banner1020

Dünya Güreş Birliği’nin 2021 yılı faaliyet takviminde yer alan ve 18-19 Eylül 2021 tarihlerinde Letonya’nın Riga kentinde düzenlenen turnuvada genç güreşçi Ömer Özyıldırım, biri birincilik biri 3.lük olmak üzere iki madalya kazandı

banner974
Ömer Özyıldırım, Letonya’da iki madalya aldı

banner971

Genç güreşçi Ömer Özyıldırım, Letonya’da katıldığı Freidenfelds Cup Serbest Güreş Turnuvası’nda iki madalya kazandı. 

Dünya Güreş Birliği’nin 2021 yılı faaliyet takviminde yer alan ve 18-19 Eylül 2021 tarihlerinde Letonya’nın Riga kentinde düzenlenen turnuvaya 12 ülkeden güreşçi katıldı. 

Türkiye Cumhuriyeti lisansıyla turnuvaya katılan Ömer Özyıldırım, 86 kiloda Rus ve Moğol rakiplerinin karantinaya alınması nedeniyle rakipsiz kalarak bu sıklette birincilik madalyası aldı. 

Turnuvada karşılaşma yapmak isteyen Ömer Özyıldırım, bu kez bir üst sıklet olan 92 kiloda mindere çıktı. 4 güreşçinin yer aldığı 92 kiloda rakibine yenilen genç güreşçimiz üçüncülük madalyası elde etti.  

Ömer Özyıldırım, Dünya Güreş Birliği programına dahil yurt dışında uluslararası bir turnuvada mindere çıktığı ve görevini yaptığı için mutlu olduğunu söyledi.  

Ömer Özyıldırım’ın antrenörü Serghei Franjev, Kuzey Kıbrıs gençlerinin çok yetenekli olduğunu ve fırsat verildiğinde neler yapabileceklerini her platformda gösterdiklerini belirtti.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.