banner913
banner932
banner1012

Okçuluk sahasında emniyet duvarı yapımı için ihaleye çıkıldı

banner1020

banner974
Okçuluk sahasında emniyet duvarı yapımı için ihaleye çıkıldı

banner971
Spor Dairesi Müdürlüğü, Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Okçuluk Federasyonu’nun kullanımındaki alana emniyet duvarı yapımı için ihaleye çıkıldığını duyurdu.
Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek, yürüttükleri çalışmalar çerçevesinde Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Okçuluk Federasyonu’nun kullanımındaki alana emniyet duvarı yapımı için ihaleye çıkıldığını ve Merkezi İhale Komisyonu’nun, 20 Ekim 2021 tarihine kadar teklif kabul edeceğini açıkladı.
Spor Dairesi’nin eldeki olanaklara göre hareket ettiğini dile getiren Fuat Tek, göreve geldiğinden itibaren var olan sorunları çözmek ve projeleri hayata geçirmek için mücadele verdiklerini ve gelinen noktanın kendilerini sevindirdiğini ifade etti. Spor Dairesi’nin tüm federasyonların sorunlarını asgariye indirmek için çaba sarf ettiğini de belirten Fuat Tek, eldeki imkan ve bütçeye göre hareket etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.