banner913
banner932
banner1012

Okçularımız, milli takım gelişim kampında

banner1020

banner974
Okçularımız, milli takım gelişim kampında

banner971

KKTC Okçuluk Federasyonu bünyesinde oluşturulan, 11-17 yaş gurubu yıldız ve gençlerden oluşan 15 kişilik sporcu ve yönetici kadrosu, 15-19 Ağustos tarihleri arasında Milli Takım Gelişim Kampına katıldı.

Antalya’da federasyon ana sponsoru olan BVE tarafından Vedat Erbay Okçuluk Akademisinde düzenlenen 4 günlük teknik gelişim kampında, milli takım sporcularının performans testleri, okçuların  teknik – fiziksel gelişimlerinin gözlemlenmesi ve ileriye taşınması hedefleniyor.

Kamp sonrasında 23-25 Ağustos tarihlerinde Ordu’da düzenlenecek olan Türkiye Okçuluk Federasyonu Uluslararası 3. Malazgirt Okçuluk Turnuvasına katılacak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Okçuluk kadrosuna seçilen sporcular, organizasyonda ülkemizi temsil edecekler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.