banner913
banner932
banner1012

Oğuz, Turunç’a başarı diledi

banner1020

Dursun Oğuz, boksör Metin Turunç’u kabulünde, KKTC’ne uygulanan ambargolara rağmen gençlerin büyük başarılar elde ettiğini söyleyip Metin Turunç’a, Ukrayna’da başarılar diledi

banner974
Oğuz, Turunç’a başarı diledi

banner971
 Maliye Bakanı Dursun Oğuz, milli boksör Metin Turunç’u kabul ederek, Ukrayna’da katılacağı müsabakada başarılar diledi. 
Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Oğuz’a spor alanındaki çalışmaları hakkında bilgi veren Turunç, nisan ayında Ukrayna’da yapılacak müsabakada KKTC’yi temsil edeceğini de aktardı.
Görüşmede sporun önemini vurgulayan Maliye Bakanı Dursun Oğuz ise, KKTC’ye uygulanan haksız ambargolara rağmen gençlerin birçok spor dalında büyük başarı elde ettiğini ve KKTC bayrağının dalgalanmasında önemli roller üstendiklerini belirterek, tüm sporculara teşekkür etti.
Oğuz, Turunç’un Ukrayna’da katılacağı müsabakada başarılı sonuçlar alacağına olan inancını da belirterek, milli sporcuya başarılar diledi. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.