banner913
banner932
banner1012

Nehir, Bulgaristan’daki uluslararası turnuvada

banner1020

Yıldız badmintonculardan Nehir Deniz 8-10 Temmuz tarihleri arasında Bulgaristan’ın Haskova şehrinin ev sahipliği yapacağı uluslararası nitelikli “U15 Bulgaristan Şampiyonası”nda mücadele edecek

banner974
Nehir, Bulgaristan’daki uluslararası turnuvada

banner971
Ülkenin başarılı yıldız badmintoncularından Nehir Deniz Bulgaristan’ın Haskova şehrinin ev sahipliği yapacağı uluslararası nitelikli “U15 Bulgaristan Şampiyonası”nda korta çıkacak.
8-10 Temmuz tarihleri arasında yer alacak turnuva için hazırlıklarını tamamlayarak organizasyonun yapılacağı Bulgaristan’a giden sporcu, 21-24 Temmuz tarihleri arasında da Ankara’da Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde düzenlenecek “U19 Uluslararası Turnuvası”nda ülkenin bir diğer milli sporcusu Salih Öztürk’le birlikte mücadele verecek.
Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz, BRTSPOR’a açıklamasında; Yakın Doğu sporcusu olan Nehir ve Salih’in Bulgaristan ve Ankara’da yer alacak iki uluslararası turnuvada Türkiye Milli Takım formasıyla iddialı bir mücadele ortaya koyacaklarına inandığını ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.