banner913
banner932
banner1012

Mustafa, Olimpia Amateur İtalya ve Macaristan’da yarışacak

banner1020

Vücut Geliştirme Federasyonu başarılı milli sporcularından Mustafa Erdura, 9 Ekim’de İtalya’da düzenlenecek olan Olimpia Amateur İtalya yarışmasında podyuma çıkacak

banner974
Mustafa, Olimpia Amateur İtalya ve Macaristan’da yarışacak

banner971
Fitness dalında Dünya çapında başarılara imza atmış olan KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu milli sporcularından Mustafa Erdura, Dünyanın en büyük organizasyonlarından birine daha yeniden katılacak.
OlimpiaAmateur Romanya’da, Men Fizik kategorisinde 5. olan Mustafa Erdura, 9 Ekim’de İtalya’da düzenlenecek olan OlimpiaAmateur İtalya yarışmasında yarışacak.  Erdura, bu yarışın ardından 16 Ekim tarihinde Macaristan’da Fitprade yarışına katılıp Pro Card almayı hedefleyecek. Men Fizik kategorisinde yarışacak olan Mustafa Erdura, bugün ülkeden ayrıldı.
Mustafa Erdura’nın yarışmayla ilgili açıklaması şu şekilde:
“Sponsorlarım İrmar Süpermarket (İrfan Göçen), Gürdağ LTD (Hasan Ersözlü), Car Park Oto Galeri (Mehmet Yaba ve Özden Eminoğlu)’ye bu süreçte desteklerini esirgemedikleri için öncelikle teşekkür ederim.
Devletin bizler gibi sporculara destek vermesi hem ülkemizin en iyi yerlerde tanıtılmasını sağlayacak hem de sporcularımızın motivasyonunu artıracaktır.
Devlet tarafından yurt dışında ülkesini tanıtacak olan sporculara destek verilmesi ve bir bütçe ayrılması gerektiği düşüncesindeyim. Maddi ve manevi olarak oldukça yıpratıcı olan bu süreci yalnız başınıza omuzlamak maalesef ülke şartlarında çok zor.
Dilerim halkın seçtiği kişiler kendi koltuk kavgalarını bir kenara bırakıp spora ve sporcuya, kendi özelimde Fitness ve Vücut Geliştirmeye gerekli ilgi ve desteği en kısa zamanda sağlar.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.