banner913
banner932
banner1012

Monaco Onyekuru’yu satacak

banner1020

Galatasaray'ın gelecek sezon için de Henry Onyekuru'yu kiralama planı suya düştü. Nijeryalı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Monaco, kadrosunda yer alan 30 oyuncuyu da satış listesine koydu

banner974
Monaco Onyekuru’yu satacak

banner971

Galatasaray'a Monaco'dan kötü haber geldi.

Fransa Lig 1'in köklü kulübü, sarı kırmızıların bir kez daha kiralamayı düşündüğü Henry Onyekuru'yu satacağını açıkladı.

Yeniden yapılanma kararı alan kırmızı beyazlı ekip, kadrosunda bulunan 30 futbolcuyu da elden çıkaracağını duyurdu. Böylece Galatasaray'ın Onyekuru'yu kiralama ihtimali ortadan kalktı.

Monaco'nun Nijeryalı oyuncu için 8 milyon avroluk bir bonservis bedeli isteyeceği tahmin ediliyor.

Lig 1 ekibinin Şampiyonlar Ligi'ne üst üste iki sezon katılma hakkı elde edemediği için böyle radikal bir karar aldığı bildirildi.

Kırmızı beyazlı kulübün Başkan Yardımcısı Oleg Petrov, aralarında Fabregas, Slimani, Onyekuru ve Ben Yedder'in de bulunduğu futbolcu satışından 50 milyon avro gelir beklediklerini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.