banner913
banner932
banner1012

“Milli Takımın başına geçmeyi isterim”

banner1020

banner974
“Milli Takımın başına geçmeyi isterim”

banner971

Atiker Konyaspor'daki teknik direktörlük görevinden ayrılan ve adını Fenerbahçe ile anılan Aykut Kocaman çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kocaman, "Aziz Yıldırım için de, Aykut Kocaman için de aslolan Fenerbahçe ve menfaatleri. Başka söze gerek yok.Fenerbahçe’nin layık olduğu yere gelmesi gerekiyor. Bunda benim katkım olacaksa, bu katkıyı seve seve vermeye hazırım'' ifadelerini kullandı.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamasında satır başları:

''A MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇMEYİ İSTERİM''

"Ülkenin temsil yeri bambaşka. Milli takımın başına geçmeyi çok isterim ama doğru zamanda doğru yerde olmak gerekir. Terim tabii ki özgür ama 26 kişilik kadroyu seçerken Türkiye Kupası'nı kazanmış bir takımdan oyuncu alması gerekiyordu. Fenerbahçe kadrosu, bireysel anlamda Türkiye’nin en iyi kadrosu. Beşiktaş’tan aşağı kalır yanı yok''

''Valbuena'da Kuyt'ı görüyorum''

''Valbuena'yı beğeniyorum. Futbola yeni başlamış gibi iştahlı oynuyor. Son ana kadar direnen, vazgeçmeyen biri. Kuyt gibi...Belki de Alex polemiği nedeniyle 'Kocaman yıldız sevmez' diye bir şehir efsanesi oluştu. Halbuki biz o dönem takımı Alex'in üstüne kurduk...Fenerbahçe'nin başında 108 maça çıktım. Çıktığım dönemde en çok gol atan takım hep Fenerbahçe olmuş''

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.