banner913
banner932
banner1012

Mesarya piyangosu, hayat normale dönünce çekilecek

banner1020

Mesarya Spor Kulübü piyango çekilişini ertelemek zorunda kalırken, çekiliş hayat normale döndüğünde belirlenecek tarihte gerçekleştirilecek

banner974
Mesarya piyangosu, hayat normale dönünce çekilecek

banner971

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun aldığı kısmi sokağa çıkma yasağı kararını uzatması sonrasında, spor faaliyetleri de 30 Nisan’a kadar yasaklanmıştı.

Yasaklar spor kulüplerinin ekonomik faaliyetlerine de sekte vururken, K-PET Birinci Lig lideri Mesarya Spor Kulübü de piyango çekilişini ertelemek zorunda kaldı. Erteleme ile ilgili olarak Mesarya Spor Kulübünden şu açıklama yapıldı:

“K-PET Liglerinde de sezonun kalan kısmının ne zaman oynanacağı belirsizliğini koruyor. Kulübümüzün 29 Mart tarihli piyango çekilişi de korona virüs salgınına karşı alınan önlemler sebebiyle gerçekleştirilememiştir.

Çekiliş hayat normale döndüğünde gerçekleştirilecek. Tarih, salgın için önlemlerin devam etmesi sebebiyle henüz netleşmemiştir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.