banner913
banner932
banner1012

Meme kanserine dikkat çektiler

banner1020

Green Pedal BisikletKulübü "Neymiş bu pembeli etkinlikler?” sloganıyla, meme kanseri farkındalık etkinliği düzenlerken, kişileri kontrollerini yaptırmaya teşvik etmeyi amaçladı

banner974
Meme kanserine dikkat çektiler

banner971
  Ülkemizde ve dünyada meme kanserine dikkat çekmek için her yıl Ekim ayında yapılan etkinliklere bu yılda devam edildi. Green Pedal Bisiklet Kulübü de meme kanseri farkındalık ayı nedeniyele kadınlara destek için farkındalık etkinlik düzenleyerek dikkat çekti.
Sportiffaaliyetlerinyanındatoplumsalolaylarayaptığıkatkıvedestekledeadındansözettirmeyibaşaran Green Pedal Bisiklet kulübü "Neymiş bu pembeli etkinlikler?” sloganıyla gerçekleştirilen farkındalık etkinliği Green Pedal-Cortado Long Beach önündebaşlayanbisikletsürüşüparkurBoğaztepe-Yarköy-Turnalar-Ergazi-Kurtuluş-Boğazlimandamolaverilmesininaradındançıkışnoktasındasonlandırıldı.  
Green Pedal Bisikletkulübü meme kanseri farkındalık ayı nedeniyle kadınlara destek için farkındalık etkinliğinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Sevgilidostlar, hepimizinailesinde, çevresindemaalesefkanserlemücadeleedenveyaetmişsevdiklerimiz var. Kanserlemücadelede “ErkenTanı” tartışılmayanbirönemesahiptir.
İştebuyapmışolduğumuzetkinliklerinamacı “Farkındalık” yaratarakkişilerikontrolleriniyaptırmayateşviketmektir.
“Neymişbupembelietkinlikler? Aslında ben de çoktandırkontrollerimiyaptırmadım, hedebuhaftabirrandevucukalayım.” dedirtebilmişsek ne mutlubize, sağlıklı, güzelgünlerhepimize” denilerekönemlimesajverildi.   
Ayrıca Green Pedal Bisiklet Kulübü yönetimi Tıp Merkezi ile Yaşam Hastanesi ile yapılan anlaşma sonrasında tüm kadınlara ve erkek eşlerine indirimler alınırken, ücretsiz kanser muayenesi de yaptırabilecekler.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.