banner913
banner932
banner1012

Medine Albayrak’tan, Cimnastik Federasyonu'na katkı

banner1020

Adli Bilişim Hizmetleri ve Profesyonel Veri Kurtarma Şti direktörü Medine Albayrak Cimnastik Federasyonu salonunun temizlik şirketi giderini üstlendi

banner974
Medine Albayrak’tan, Cimnastik Federasyonu'na katkı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunun tadilatı tamamlanmak üzere olan salonunda temizlik çalışmaları başladı.
Öztürk Çalıkuşu Temizlik Şirketi salonun temizlenmesi işlemini oldukça cüzi bir ücret karşılığında üstlendi. Salonun temizlenmesi için ise Adli Bilişim Hizmetleri ve Profesyonel Veri Kurtarma Şti direktörü Medine Albayrak maddi bağış yaparak temizlik şirketi giderini üstlendi.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Medine Albayrak’ın bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada “Çocuklarımızın sağlığını düşünen hem anne hem de başarılı iş kadını olan Medine Albayrak’a ve Öztürk Çalıkuşu Temizlik Şirketi ve direktörü Tahsin Çalıkuşu’na çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.