banner913
banner932
banner1012

Masterler, Hoca’yı anacaklar

banner1020

Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü’nün unutulmaz başkanları arasında yerini alan Ali Hoca, 4 master takımı arasında düzenlenecek turnuva ile anılacak

banner974
Masterler, Hoca’yı anacaklar

banner971
Türk Ocağı Limasol Spor Kulübü’nün unutulmaz başkanları arasında yerini alan Ali Hoca ölümün 11. yılında, Masterler arasında düzenlenecek turnuva ile anılacak.
Özelde Türk Ocağı Lı̇masol Spor Kulübüne genelde ise Kıbrıs Türk futboluna önemli katkılar yapan merhum Ali Hoca tam bir futbol aşığı olup, futbolla yatıp futbol ile kalkan tam bir spor sevdalısıydı. 2. Ali Hoca Masterler Anı Turnuvasındaki karşılaşmalar Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı’nda oynanacak.
Karşılaşmaları futbol federasyonuna bağlı hakemler yönetecek. 21 Ağustos Cuma günü oynanacak final maçları sonrası ödül töreni Orhan Dural Stadında düzenlenecek.
18 Ağustos 2020 Salı günü oynanacak maçların programı şöyle:
Saat 19:00 TOL Masterleri - Kartal Masterleri
Saat 20:30 Düzkaya Masterleri - Ortaköy Masterleri
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.