banner913
banner932
banner1012

LTTFF liglerinin ismi değişti

banner1020

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu liglerinde isim değişikliğine gidilirken, liglerin bu yıl “Les Ambassadeurs Hotel Marina” olarak adlandırılması kararlaştırıldı

banner974
LTTFF liglerinin ismi değişti

banner971
Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) yönetim kurulu basın açıklaması yaparakLondra Türk Toplumu Futbol Federasyonu liglerinde isim değişikliğine gidildiğini açıkladı.
Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonundan yapılan basın açıklaması şöyle:
“Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu ile FalyalıGroup arasında yapılan 2020/2021 anasponsorluk anlaşmasında, başkan Osman Ercen’in görüşmelerin ardından liglerde isim değişikliği gündeme geldi.
Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu ligleribu yıl “LesAmbassadeurs Hotel Marina” olarak adlandırılmasına karar verildi. LTTFF yönetim kurulu olarak tekrardan Halil Falyalı’ya bize özel ilgiden dolayı ve bu katkısından dolayı sonsuz teşekkür ederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.