banner913
banner932
banner1012

Londra’dan, Kuzey Kıbrıs'a top bağışı

banner1020

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kadınlar Kolu ile TCCA, Kuzey Kıbrıs'taki savunmasız topluluklara yardım etmek için futbol topları bağışladı

banner974
Londra’dan, Kuzey Kıbrıs'a top bağışı

banner971
Osman Ercen başkanlığındaki Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonunun (LTTFF) Kadınlar Kolu, yeni bir projeye imza attı.
LTTFF Yönetimi ve TCCA ile yeni bir projeyi üstlenirken, proje ile Kuzey Kıbrıs'taki savunmasız topluluklara yardım etmek için futbol topları bağışı yapıldı. Bunu duyurmaktan gurur duyuyoruz diyen LTTFF Kadınlar Kollu Temsilcisi Gulfidan Dervish, Yeni Boğaziçi Futbol Kulübü / TCCA'dan Bayram Çubuk ve Edible London'dan Soner Karagözlü, teslim edilecek kutuları hazırlarken birlikte fotoğraf çektiler.
Bağışın Kuzey Kıbrıs'a ulaşmasını gerçekleştiren Medi Foundation ve Edible London'a ve Ulaşım Hizmetleri için de Euro Med şirketine teşekkür edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.