banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa cimnastikçileri şov yaptılar

banner1020

Cimnastik Federasyonunun düzenlediği 2. Özgür Çocuk Cimnastik Şölenine kalabalık bir sporcu grubuyla katılan Lefkoşa Cimnastik Kulübü sporcuları sergiledikleri performansla büyük alkış topladılar

banner974
Lefkoşa cimnastikçileri şov yaptılar

banner971

KKTC Cimnastik Federasyonunun pandemi süreci sonrasındaki ilk büyük organizasyonu olan 2. Özgür Çocuk Cimnastik Şöleni, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde geçtiğimiz Cuma akşamı Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilmişti.

Cimnastik Federasyonunun düzenlediği 2. Özgür Çocuk Cimnastik Şölenine kalabalık bir sporcu grubuyla katılan Lefkoşa Cimnastik Kulübü sporcuları sergiledikleri performansla, 2000’i aşkın kişinin izlediği gecede büyük alkış topladılar.

Lefkoşa Cimnastik Kulübü antrenörlerinin de gösteri yaptığı gecede minik grup ve gösteri grubuyla sahne alan Lefkoşa Cimnastik Kulübü, disiplinli yapısı ve özenle hazırlanmış kareografileriyle gecenin dikkat çeken kulüpleri arasında yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.