banner913
banner932
banner1012

LCK cimnastikçileri, minik erkekler müsabakasına damga vurdular

banner1020

banner974
LCK cimnastikçileri, minik erkekler müsabakasına damga vurdular

banner971
Lefkoşa Cimnastik Kulübü (LCK) cimnastikçileri, KKTC Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen 1. KKTC Fenerbahçeliler Derneği Artistik Cimnastik Minik Erkekler müsabakasına damga vurdular.
Lefkoşa Cimnastik Kulübü cimnastikçileri, 5 sporcuyla katıldıkları yarışmayı başarılı bir şekilde tamamlarken, müsabakanın şampiyonu ve ikincisi, Lefkoşa Cimnastik Kulübü cimnastikçileri oldular.
Lefkoşa Cimnastik Kulübünün ikiz cimnastikçileri Mustafa ve Ahmet Albayrak yarışmanun 1 ve 2.si olurken, Celal Yağız Sapsızoğlu 5. ve ilk kez minikler müsabakasına katılan Eren Güler ile Aren Çaltıkuşu ise 7. ve 8. oldular.
İlk 5’ giren Mustafa Albayrak, Ahmet Albayrak ve Celal Yağız Sapsızoğlu, Türkiye’de düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Minik Erkekler Müsabakalarına katılma hakkı elde ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.