banner913
banner932
banner1012

Kumyalı’da anlamlı turnuva

banner1020

Cemal Tekmanoğlu & Sadık Karamansoylu Plaj Voleybol Anı Turnuvası tamamlanırken, Fırat Kızıltunçlar – İbrahim Kahyaoğlu ikilisi şampiyon oldu

banner974
Kumyalı’da anlamlı turnuva

banner971
Kumyalı Spor Kulübü tarafından genç yaşta aramızdan ayrılan Cemal Tekmanoğlu & Sadık Karamansoylu anısına geleneksel olarak düzenlenen Cemal Tekmanoğlu & Sadık Karamansoylu Plaj Voleybol Anı Turnuvası tamamlandı.
Kumyalı Halk Plajında düzenlenen turnuvaya 16 takım katıldı. Amatör sporcuların katılımı ile renkli görüntülere sahne olan, turnuvaya katkı ve destek olunmaması ise tepkilere neden oldu.
5.Cemal Tekmanoğlu & Sadık Karamansoylu Plaj Voleybol Anı Turnuvasında, Fırat Kızıltunçlar – İbrahim Kahyaoğlu ikilisi şampiyon olurken, Tuğrul Kılıç – Muhammed Zengin ikilisi ikinci, Arda Bayram – Teoman Zahteroğluları ikilisi ise üçüncü oldular.
Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde kupaları Kumyalı Spor Kulübü başkanı Hakan Ceylanlı ile merhum Sadık Karamansoylu’nun kardeşi Cafer Karamansoylu verdi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.