banner913
banner932
banner1012

KTSYD ile Sport Target işbirliği devam ediyor

banner1020

Yapılan anlaşma çerçevesinde KTSYD üyeleri Sport Target’ten yapacakları alış verişlerde indirimlerden yararlanacak. Ayrıca Sport Target firması KTSYD’nin gerek üyelerine yönelik, gerekse spor branşlarına yönelik düzenleyeceği turnuvalara katkı koyacak

banner974
KTSYD ile Sport Target işbirliği devam ediyor

banner971
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile Alman devi UHL Sport’un yanı sıra Kempa, Joma ve Slazenger ürünlerinin adadaki tedarikçisi Sport Target arasında daha önceden bulunan işbirliğinin devam için protokol imzalandı. Söz konusu anlaşma neticesinde Sport Target firması KTSYD’nin dönem sonuna kadar resmi “Spor Tedarikçisi” oldu.
 
Yapılan anlaşma çerçevesinde KTSYD üyeleri Sport Target’ten yapacakları alış verişlerde indirimlerden yararlanacak. Ayrıca Sport Target firması KTSYD’nin gerek üyelerine yönelik, gerekse spor branşlarına yönelik düzenleyeceği turnuvalara katkı koyacak.
İşbirliği protokolünün devamına yönelik anlaşmaya KTSYD Başkanı Burhan Gürkan ve Sport Target direktörü Arınç Perçinci imza attı.
 
Anlaşma ile ilgili konuşan KTSYD Başkanı Burhan Gürkan, önceki dönemde başlatılan işbirliğinin devamından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gürkan üyelerin ve ülke sporuna fayda sağlayacak anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek Sport Target’e teşekkür etti.
 
Arınç Perçinci yaptığı konuşmada “Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği gibi ülkemizin önemli örgütlerinden biriyle işbirliği yapmak Sport Target olarak bizim için çok değerli bir olaydır” dedi. Genelde ülke sporuna, özelde ise dernek üyelerine yönelik yapacakları katkılar için sabırsızlandıklarını söyleyen Perçinci, “KTSYD Başkanı Sayın Gürkan ve yönetim kurulu üyelerine bizlere gösterdikleri samimi tavırlar için de teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.