banner913
banner932
banner1012

Koronavirüs, KEMPO’ya darbe vurdu

banner1020

banner974
Koronavirüs, KEMPO’ya darbe vurdu

banner971
KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası KKTC Şampiyonası ertelendi.
Kempo Savunma Sporları Federasyonu ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde 29 Ağustos Pazar günü Mağusa Arena Kapalı Spor Salonunda yapılması beklenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası KKTC Şampiyonası, Lefkoşa’da yapılan seminerde pozitif vakalar olması nedeniyle ertelendi. Bazı antrenörlerin temaslı olmasından dolayı şampiyona ileriki bir tarihe ertelendi.
Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngenç, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası KKTC Şampiyonasını,pozitif vakalardan dolayı ileriki bir tarihe ertelemek zorunda kaldıklarını açıkladı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.