banner913
banner932
banner1012

Kızılbaş Parkı, cimnastik coşkusuyla açıldı

banner1020

Lefkoşa’da Kızılbaş Parkı’nın açılışında yer alan KKTC Cimnastik Federasyonuna bağlı kulüplerin cimnastikçileri de büyük renk kattılar. Lefkoşa Cimnastik Kulübü, AYEL Cimnastik Kulübü ve Mesarya Yıldızları Cimnastik Kulübü cimnastikçileri yaptıkları gösterilerle büyük coşku yarattılar

banner974
Kızılbaş Parkı, cimnastik coşkusuyla açıldı

banner971
Lefkoşa Türk Belediyesi, Şht. Ecvet Yusuf Caddesi’nde uzun yıllardır atıl durumda bırakılan alanı, Kızılbaş Parkı’na dönüştürdü.
Lefkoşa’nın huzurlu ve doğal bir ortam ihtiyacını karşılarken, şehre ve şehrin sakinlerine rahat bir nefes aldıracak Kızılbaş Parkı muhteşem etkinliklerle resmi olarak açıldı.
Açılışa KKTC Cimnastik Federasyonuna bağlı kulüplerin cimnastikçileri de büyük renk kattılar. Lefkoşa Cimnastik Kulübü, AYEL Cimnastik Kulübü ve Mesarya Yıldızları Cimnastik Kulübü cimnastikçileri de gösterilerini sundular.
Amfi – tiyatroyu dolduran kalabalık izleyici kitlesi cimnastikçileri gösterilerini coşkuyla alkışlarlarken, zorlu hareketlerin kolayca yapılması karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Lefkoşa Türk Belediyesi başkanı Mehmet Harmancı, KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile birlikte cimnastikçileri tebrik etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.