banner913
banner932
banner1012

Kız ve erkekler badminton şampiyonu YDİ

banner1020

İlkokullar arası Şampiyon Melekler Badminton Sampiyonası yapıldı. Kız ve erkelerde şampiyonluğu yakın Doğu İlkokulu kazandı

banner974
Kız ve erkekler badminton şampiyonu YDİ

banner971
KKTC MEB Okul sporları 2022-2023 Eğitim Yılı İlkokullar arası Badminton Şampiyonası Atatürk Spor Salonunda 27 Mart 2023 tarihinde düzenlendi. Sabah 09.30 da Türkiyedeki büyük deprem felaketinde aramızdan ayrılan Şampiyon Melekler Takımımız ile tüm hayatını kaybedenler için saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başlayan şampiyona saat 16.30 da düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Şampiyonada Yakın Doğu İlkokulu hem Kız hem de Erkek Takımı ilkokullar arası KKTC şampiyonu olmayı başardı. Erkeklerde ikinciliği Necati Taşkın İlkokulu alırken üçüncülüğü Necat British İlkokulu dördüncülüğü de Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu kazandı. Kızlarda şampiyonluğu yine Yakın Doğu İlkokulu kazanırken ikinciliği Necati Taşkın İlkokulu üçüncülüğü ise Necat British İlkokulu aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.