banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı’nın yardım kutusu çalındı

banner1020

Küçük Kaymaklı muhtarlığının, Küçük Kaymaklı Spor Kulübüne yardım toplamak amacı ile muhtar Ayşe Serhat’ın muhtarlık ofisinde bulundurduğu yardım kutusu çalındı

banner974
Kaymaklı’nın yardım kutusu çalındı

banner971

Küçük Kaymaklı muhtarlığının, Küçük Kaymaklı Spor Kulübüne yardım toplamak amacı ile muhtar Ayşe Serhat’ın muhtarlık ofisinde bulundurduğu yardım kutusu çalındı.

Muhtar Ayşe Serhat meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak facebook sayfasından şu açıklamayı yaptı:

“Dün gece saat 12:30 civarlarında garajımızda arabamızın yanında gördüğümüz hırsız meğerse Küçük Kaymaklı muhtarlık ofisimin kapısını elindeki demirle (levye) kırarak ofisime girip içeride bulunan Küçük Kaymaklı kulübüne ve sokak hayvanlarınakatkı için bulunan bağış kutularını çaldı.

Sabahın erken saatlerine kadar olay yeri inceleme ekibi yanımızdaydı. Polisimize çok teşekkür ederiz. Temennimiz hırsızın en kısa zamanda bulunmasıdır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.