banner913
banner932
banner1012

Kavaz’dan zorunlu veda

banner1020

Güreş Federasyonunun, 34 yıllık başkanı Hüseyin Kavaz, Kamu Hizmeti Kurumu’na atanmasından dolayı genel kurulda başkan adayı olmayacak

banner974
Kavaz’dan zorunlu veda

banner971
Güreş Federasyonu’nun 24 Ocak 2021 Pazar günü Rifat Şener Güreş Salonu’nda saat 10.00’da yapılacak olağan genel kurulunda 34 yıllık başkan Hüseyin Kavaz başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
Faaliyet ve mali raporların onayını alacak olan Güreş Federasyonu, yeni başkanını seçecek. 34 yıllık geçmişi olan Hüseyin Kavaz, Cumhurbaşkanlığında yeni görevi nedeniyle aday olmayacağını vurguladı.
Kavaz’ın açıklaması şöyle: “Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından Kamu Hizmeti Kurumu’na atanmam ve çok yoğun bir iş durumu içerisine girmem nedeniyle 34 yılımı verdiğim güreş camiasında görevimi bırakmak zorunda kaldım.
Görev süresinde bana destek olan saygı gösteren tüm üyelere sporcu, hakem ve antrenörlere teşekkür ederim” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.