banner913
banner932
banner1012

Kaptan Erbay’dan kitap okuma önerisi

banner1020

Futbolumuzun en önemli golcülerinden, Kaptan Erbay, “Evde kal, sağlıklı kal” çağrısında bulunurken, bol bol kitap okuyun önerisinde bulundu

banner974
Kaptan Erbay’dan kitap okuma önerisi

banner971

Bakanlar Kurulunun Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle uygulamaya koyduğu kısmi sokağa çıkma yasağı uygulaması nedeniyle spor adamları da evde kalarak, sürecin normale dönmesini bekliyorlar.

Futbolumuzun en önemli golcülerinden, Kaptan Erbay da evde kalan kişiler arasında yer alırken, zamanını kitap okuyarak değerlendiriyor.Kaptan Erbay, “Evde kal, sağlıklı kal” çağrısında bulunurken, “Evde kalmanın iyi tarafları da var. Kitap okumaya bol bol fırsat buluyoruz. Böylelikle psikolojiniz da bozulmaz. Televizyon izlemek bir yere kadar, kaliteli zaman geçirmek için kitap okuyunuz çağrısında bulundu.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.