banner913
banner932
banner1012

İşçiler mesaiye başladılar

banner1020

Spor tesislerindeki eksiklikleri gidermek, bakım – onarım – temizlik ve daha iyi hizmet verebilmek adına istihdam edilen 16 geçici işçiye uygulamalı eğitim verilmeye başlandı

banner974
İşçiler mesaiye başladılar

banner971
Spor Dairesi Müdürlüğü bünyesinde, spor tesislerindeki eksiklikleri gidermek, bakım – onarım – temizlik ve daha iyi hizmet verebilmek adına istihdam edilen 16 geçici işçiler göreve başladılar.
İşçilere Lefkoşa Atatürk Stadı’nda uygulamalı eğitim verilmeye başlandı.Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan’ın da yer aldığı eğitim çalışmalarında geçici işçilere bölge amirleri ve spor tesis sorumluları tarafından görev ve sorumluluklarının yanı sıra, saha ve salonlarda yapılan faaliyetler, kullanılan makineler ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler aktarıldı.
Geçici işçiler, eğitim çalışmalarını tamamlamalarının ardından bölgelerdeki görev yerlerine dağıtılacaklar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.