banner913
banner932
banner1012

Hasret bitiyor

banner1020

Salon sahipleri ile vücut geliştirme sporcularının geçtiğimiz hafta meclis önünde gerçekleştirdiği eylem sonrasında Bakanlar Kurulu, spor salonlarının 27 Mayıs’ta (bugün) açılması kararını almıştı

banner974
Hasret bitiyor

banner971

Bir aydan uzun süredir pozitif vakanın görülmediği KKTC’de COVİD-19 tedbirleri kademeli olarak kaldırılıyor. Buna göre, spor salonları da bugün açılacak.

Birçok sektör yaklaşık iki ay süre kapalı kalmış, açılım konusunda ilk adım 11 Mayıs’ta restoranların paket servislerinin başlamasıyla atılmıştı.Restoran, kafeterya, pastane, internet kafe, kahve, bar gibi yerler 20 Mayıs’ta, çocuk parkları ise 22 Mayıs’ta açılmıştı.

Salon sahipleri ile vücut geliştirme sporcularının geçtiğimiz hafta meclis önünde gerçekleştirdiği eylem sonrasında ise Bakanlar Kurulu, spor salonlarının 27 Mayıs’ta açılması kararını almıştı. 1 Haziran itibarıyla bireysel spor branşlarına da başlanabilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.