banner913
banner932
banner1012

Hamit Sakallı gururumuz oldu

banner1020

AEK Larnaka – Fenerbahçe karşılaşmasının basın toplantısında tercümanlığı ve maç sırasında yapılan Türkçe anonsları Kıbrıslı Türk spor yazarı Hamit Sakallı yaptı

banner974
Hamit Sakallı gururumuz oldu

banner971
Kition Spor Birliği (AEK) Larnaka ile Fenerbahçe SK arasında, Larnaka AEK Arena’da oynanan Avrupa Ligi 2. Grup maçını Fenerbahçe SK 2 – 1 kazandı.
Maç öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü JorgeJesus’un basın toplantısında tercümanlığı ve maç sırasında yapılan Türkçe anonsları ise Kıbrıslı Türk spor yazarı Hamit Sakallı yaptı.
Hamit Sakallı maç sonunda düzenlenen basın toplantısında da tercümanlık yaparken, basın mensuplarının teknik direktörlere ve futbolculara sorduğu soruların çevirilerini yaptı.
Hamit Sakallı maç sonunda yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı:
“AEK Larnaka – Fenerbahçe karşılaşmasında hayallerimin gerçekleştiği anlar yaşandı. AEK Larnaka – Fenerbahçe karşılaşmasının tercümanlığını yapmanın, onurunu ve gururunu yaşamanın hissettirdiği duygular tarif edilemezdir.
Jesus gibi dünya çapında bir teknik direktörden tebrik kabul etmek ise ayrı bir gurur oldu. Bütün bu süreçte yanımda olan destek veren, gurur duyduğunu ifade eden herkese gönülden teşekkür ederim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.