banner913
banner932
banner1012

Güreşseverler Derneği’nden, Karpaz Meslek Lisesi’ne ödül

banner1020

Güreşseverler Derneği, güreşte bu yıl 4 şampiyonluk kazanma başarısını gösteren Karpaz Meslek Lisesi’ni kutlayarak ödüllendirdi

banner974
Güreşseverler Derneği’nden, Karpaz Meslek Lisesi’ne ödül

banner971
Güreşseverler Derneği Başkanı Doç.Dr.RifatReşatoğlu ile derneğin kurucu başkanı Yücel Hatay, 8 Haziran 2022 Çarşamba günü, Kumyalı’dakiKarpaz Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.
Okul Müdürü Cumali Avcı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Günhan Bütüner’le yapılan görüşmede okulun çalışmaları hakkında bilgi alındı.
Sınav yoğunluğundaki öğrencilerden bir kısmının katıldığı törende, Karpaz Meslek Lisesi Müdürü Cumalı Avcı’ya kutlama plaketi, Beden Eğitimi Öğretmeni Günhan Bütüner’e kutlama belgesi, Reşatoğlu tarafından sunuldu. Yücel Hatay da “Sporumuzda 11 yıl” ve “Okullarımızda Spor” kitaplarını verdi.
Karpaz Meslek Lisesi’nin 17-18 yaş ve 15-16 yaş güreşlerde 4 şampiyonluk kazanmasının büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Reşatoğlu, bu başarıya kayıtsız kalınmaması gerektiğini düşünerek ödül vermeyi uygun gördüklerini belirtti ve öğrencileri de bu başarılarından dolayı kutladı.
Karpaz Meslek Lisesi Müdürü Cumalı Avcı, güreşte gösterilen başarıdan dolayı Güreşseverler Derneği tarafından ödüllendirilmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.