banner913
banner932
banner1012

Güreşçilerimiz Kosova’da güreşecekler

banner1020

banner974
Güreşçilerimiz Kosova’da güreşecekler

banner971

Kosova’da 21-24 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “AdemJashari Uluslararası Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası”na katılacak milli güreşçilerimiz yarın Kosova’ya gidiyor.

Güreşçilerimiz; Okan Kırdağ, Emre Genç, Mert Tezcan, Sergen Avcı, Ahmet Yakışıklı ve Mert Büyüköztürkten ile katılacağımız şampiyonada sporcularımızın derece alması bekleniyor.Ercan Köse’nin hakem olarak görev alacağı müsabakalarda sporcularımıza MertdoğanSoyalan antrenörlük yapacak.Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz’ın başkanlığındaki kafile, 24 Kasım Pazar akşamı adaya dönecek.

Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz, turnuva için çok iyi hazırlandıklarını ve sporcularından derece beklediklerini açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.