banner913
banner932
banner1012

Güreş yeni başkanını seçecek

banner1020

Güreş Federasyonunun 24 Ocak’ta gerçekleştireceği genel kurulda başkan Hüseyin Kavaz’ın aday olmaması beklenirken, federasyon yeni başkanını seçecek

banner974
Güreş yeni başkanını seçecek

banner971
Güreş Federasyonu, olağan genel kurulu 24 Ocak 2021 Pazar günü Lefkoşa Rifat Şener Güreş Salonu’nda saat 10.00’da yapılıyor.
25 yıllık başkan Hüseyin Kavaz’ın aday olmamasının beklendiği genel kurulda faaliyet ve mali raporların onayını alacak olan Güreş Federasyonu, yeni başkanını da seçecek. Tüm üye kulüplerinin katılmasını duyuran Güreş Federasyonu olağan genel kurulunun gündemi şöyle:
1-Açılış, Divan Başkanı ve 2 sekreterin seçimi
2-2020 yılı faaliyet raporunun okunması, 2021 yılı faaliyet raporunun okunması ve onayı
3-2020 yılı mali bütçe raporunun okunması ve onaya sunulması.
4-Federasyon Başkanı seçimi. Yönetim Kurulu ve diğer kurulların onayı.
5-Dilek ve Temenniler.
TRANSFER DÖNEMİ
Bu arada, Güreş Federasyonu transfer dönemi devam ediyor. 1-31 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak transfer döneminde kulüplerin gerekli evraklar ile birlikte Federasyona müracaat etmesi duyuruldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.