banner913
banner932
banner1012

Green Pedal, kadına şiddete dikkat çekti

banner1020

banner974
Green Pedal, kadına şiddete dikkat çekti

banner971
Sportif faaliyetlerin yanında toplumsal olaylara yaptığı katkı ve destekle de adından söz ettiren Green Pedal Bisiklet Kulübü kadınlara destek için farkındalık etkinliği düzenledi.
 “Kadınım, değerliyim” sloganıyla Green Pedal Bisiklet Kulübü farkındalık etkinliği gerçekleştirirken, hazırlanan pankartlarla kadına şiddete dikkat çekildi.
Green Pedal Bisiklet Kulübünden yapılan açıklamada, “Green Pedal Women'in aydın ve güçlü kadınları olarak şiddete uğrayan kadınların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Sürüşe Green Pedal ailesi erkek bisikletçileri de destek verdiler. Katılımın oldukça yüksek olduğu farkındalık etkinliğinde Green Pedal-Cortado Long Beach önünde başlayan sürüş Gazimağusa istikametinde devam edilerek çıkış noktasında sonlandırıldı.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.