banner913
banner932
banner1012

Gazioğlu’ndan, Maliye Bakanlığına tepki

banner1020

Hasan Gazioğlu, katkılarını alamamalarına nedeniyle Maliye Bakanlığına tepki gösterirken, “Maliye Bakanlığı tarafından kaale alınıp sorduğumuz tek bir soruya cevap alamadık. Katkılarımızdan da bir kuruş almadık.” açıklamasını yaptı

banner974
Gazioğlu’ndan, Maliye Bakanlığına tepki

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) başkanıHasan Gazioğlu, katkılarını alamamalarına ve Maliye Bakanlığı tarafından kaale alınmamalarına tepki gösterdi.
Hasan Gazioğlu’nun tepki açıklaması şöyle:
“Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonunun son günlerdekibazı faaliyetleri şöyledir:
“1- 4 sporcu ve 1 antrenörümüz uluslararası turnuvaya gitti. 2- Senior Takım Şampiyonası Pazartesi başlıyor. 3- Hafta sonu plajda ilk tenis turnuvasını gerçekleştiriyoruz. 4- Chicken Planet Performans Tur- 2 sona erdi.”
Tüm bunlar yapılırken, ne üzücüdür ki halen daha Maliye Bakanlığı tarafından kaale alınıp sorduğumuz tek bir soruya cevap alamadık. 2021 yılı bütçe ve katkılarımızdan da halen tek bir kuruş almadık. Yazık vallahi sene bitiyor.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.