banner913
banner932
banner1012

GAÜ’den, Karaoğlanoğlulular’a mental – fiziksel destek

banner1020

Karaoğlanoğlu Spor Kulübü sporcuları ve üyeleri, mental ya da fiziksel sorun yaşadıklarında, GAÜ Smart Health Life Center’den destek alabilecekler

banner974
GAÜ’den, Karaoğlanoğlulular’a mental – fiziksel destek

banner971
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Karaoğlanoğlu Spor Kulübü ile bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre, GAÜ, spor kulübüne sağlık ve eğitim anlamında destek verecek.
GAÜ CEO’su Mehmet Mert Türker’in imza koyduğu söz konusu anlaşmaya göre, Karaoğlanoğlu Spor Kulübü’nün sporcuları ve üyeleri, mental ya da fiziksel olarak sorun yaşadıkları durumlarda, GAÜ’de bulunan Smart Health Life Center’den destek alabilecekler.
Türker anlaşmayla ilgili, “Sağlık desteğinin yanı sıra GAÜ, Karaoğlanoğlu Spor Kulübü’ndeki sporculara ve üyelere eğitim anlamında da destek sağlayacak.
Ayrıca, GAÜ Turizm ve Otelcilik Uygulama Otelleri olan Le Chateau Lambousa Hotel ve Celebrity Hotel bünyesinde kamp ve aktivite yapma fırsatı tanıyacağız.” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.